O Kruh Mati Tradicije
U parku prirode Medvednica, u domaćem okruženju na jedinstven način u talijanskoj krušnoj peći na drva (Di Fiore forni) peku se delicije „Kruh Mati Tradicije“.
Kruh se peče po jedinstvenoj recepturi kao sto su to nekada naši djedovi i bake radili, 100 % domaći, bez aditiva.
Stoga, svaki zalogaj pečenog Kruha Mati Tradicije nosi sa sobom bogatu priču o toploj atmosferi iz nekadašnjih obiteljskih okupljanja te dočarava okuse tog prošlog vremena.
U ovoj tradicionalnoj peći na drva koristi se:
- domaće brašno
- boje i okusi isključivo su produkt same prirode
- bez dodatnih umjetnih pojačivača
- bez konzervansa
Ostale domaće, tradicionalne delicije:
- slani štrukli sa sirom
- štrukli sa jabukama
- kifle sa sezamom
- kruh sa maslinama, rajčicom, origanom i maslinovim uljem
Kruh sa maslinama, rajčicom, origanom i maslinovim uljem kao proizvod, nastao je iz obiteljske domaće recepture. Želja nam je recepturu prenijeti sa koljena na koljeno i pokazati da još uvijek postoji proizvod što je uistinu 100% domaći. Također, radimo ga pečenjem u krušnoj peći, isključivo na drva. Svaka naša delicija „Kruh Mati Tradicije“ odraz je čiste autentične prirode i jednostavnosti koja nas povezuje s našim korijenima, budi brojna sjećanja i održava tradiciju.
Upravo ta jedinstvena veza s prošlošću izdvaja naše proizvode i čini tako neodoljivima.
Odličan i ukusan kruh, svakako preporučam.
Ovo je samo jedna od pozitivnih recenzija. Uvjerite se i sami u našu kvalitetu te naručite danas.
Višegodišnje
iskustvo
Brašno „Mlin Lukačić“
„Mlin Lukačić“ je 100 godišnja tradicija mlinarstva u obitelji Lukačić.
Brašno je mljeveno od domaće pšenice, pšenica koja se direktno u žetvi sa polja pohranjuje u silose i tu se čuva na način da se održava idealna vlaga te da te se putem upuhavanja hladnog zraka te putem stalnog protoka pšenice održava njezina kvaliteta i higijena. Brašno se dobiva iz biranog kvalitetnog domaćeg žita iz kojeg se melje vrhunsko domaće brašno na tradicionalan način putem odsijavanja bez dodataka aditiva.
Brašno iz mlina Lukačić je upravo prepoznatljivo po tome što ne sadrži aditive te poboljšivače okusa.
Iz generacije na generaciju se prenosi znanje mljevenja žita te usavršavanje tehnološkog procesa mljevenja. „Mlin Lukačić“ ima moto da kupci konzumiraju zdravo i domaće brašno kao nekada. Potrošači su prepoznali kvalitetu domaćeg brašna, pa njihovo zadovoljstvo daje pozitivnu energiju i poticaj da se očuvaju vrijednosti tradicije i kvalitete u daljnjem trudu i radu.
Pekara
- Roginina 33, 10000 Zagreb
- damir.barusic@gmail.com
- info@kruh-mati-tradicije.hr
- Svaki dan od 8:00 do 16:00 h
- 095/ 3702 444
Pekara
- Roginina 33, 10000 Zagreb
- damir.barusic@gmail.com
- Svaki dan od 8:00 do 16:00 h
- 095/ 3702 444
Design by: Tabitha.hr
Copyright © 2024.